Diplomes, premis i reconeixements

Al llarg de la nostra trajectòria, Pastisseria Valls i els seus professionals han estat guardonats en diverses ocasions gràcies a la qualitat i les bones pràctiques que ens esforcem a exercir dins i fora l’obrador.

Premi “Fava de Cacau” per ser una de les 50 millors pastisseries de Catalunya. 2020

El 25 de gener de 2020 se’ns va condecorar amb la primera edició del premi “Fava de cacau” que l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts va concedir a les 50 millors pastisseries del territori dins la 3a edició de la Mostra Internacional de Pastisseria del Municipi.

n
n

1r premi al concurs “El Barri en Flor”. 2017

El Concurs de Decoració Floral del Barri Antic “el Barri en Flor” motiva cada any a tots els comerços i botigues de Valls a mostrar el seu aparador més original. En la novena edició, corresponent a l’any 2017, vam obtenir el 1r premi dins la categoria d’establiments comercials, atorgat per l’Ajuntament de Valls.

barri en flor

Premi a la Normalització Lingüística en l’Àmbit Socioeconòmic de l’Alt Camp. 2016

El jurat de la divuitena edició d’aquest premi va decidir atorgar-nos el guardó per considerar que utilitzem normalment i habitualment el català per desenvolupar la nostra activitat i per difondre els productes que elaborem en la nostra llengua (etiquetant sempre en català, utilitzant embolcalls, catàlegs i tot tipus de material sempre en la llengua de Catalunya).

PremiNL

“A” d’Artesania Alimentària. 2009

A finals de l’any 2009, el Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural va designar-nos com a Empresa Artesanal Alimentària per l’activitat de pastisseria. Aquesta acreditació certifica que l’elaboració dels productes de Pastisseria Valls és artesana. Vam ser la primera pastisseria de la demarcació de Tarragona que té aquesta qualificació.

logo artesania alimentaria

Diploma de Mestre Artesà Alimentari. 2009

El 26 d’octubre de 2009, el nostre pastisser va ser distingit amb el diploma de Mestre Artesà Alimentari, atorgat dins el marc dels Premis Tàstum, organitzats per la Generalitat de Catalunya al Teatre Nacional de Catalunya.

mestre scaled

Pastisseria Valls, soci fundador del Museu de la Xocolata de Barcelona. 2000

El 16 d’octubre de 2000, vam tenir la oportunitat de col·laborar en la iniciativa de crear a Barcelona un Museu únic dedicat a la cultura, la didàctica, divulgació i investigació entorn la xocolata en totes les seves expressions i derivats. Guardem aquesta experiència amb orgull compartit amb la resta de companys de professió que hi vam col·laborar i per la tasca que fa la institució des de llavors.

museuXocolata