Ja arriba la Pasqua, la nostra festa preferida!

Comencem la Quaresma amb el Caramel Vermell de Dijous Gras i l’acabem amb les figures i els pastissos més acolorits i extravagants de tot el calendari: les mones!

De tot el nostre catàleg anual, les mones són les nostres elaboracions preferides i volem que també ho siguin per vosaltres.

Us en vé de gust una?

Figures de xocolata per tots els gustos i edats!

El teu fillol/la es mereix la figura que més li agradi. Tu ho saps i nosaltres també. Per això cada any t’oferim un ventall de dissenys de figures relacionades amb esport, viatges, aventures, fantasia, etc.

Escull la que més t’agradi!

Són peces úniques!

A l’obrador de Pastisseria Valls només treballem de manera artesana, amb les mans i amb aliments de primera qualitat. Això fa que cada mona que decorem sigui única i especial. Els acabats es poden assemblar en formes i colors, però sempre us estareu menjant una peça única!

Mones de fruita

Les més tradicionals, les de sempre.

Farcides de crema i acabades en fruita confitada, han estat, són i seràn les preferides dels paladars més dolços!

Ets dels que en guarden les plomes?

Sara

Si ets llépol/la, aquesta és la teva mona.

La Sara és un pastís de pa de pessic farcit de mantega i recobert amb mantega i mantega trufada, acabada amb sanefes úniques que alternen textures suaus i addictives al mateix moment. 

Tu esculls quina mida vols i nosaltres hi posem el vici.

Que aproffi, paladars!

Mones de xocolata

Si ets amant de les figures de xocolata, segur que t’encantarà la nostra Mona de Xocolata!

Un pastís farcit de trufa o de crema (tu ho tries) i recobert en xocolata decorada amb sanefes fetes a mà. Peces úniques.

Ah! I les decoracions són comestibles!