logo artesania alimentaria
  • 23 de desembre de 2009
  • eduvallve
  • Premsa

El Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural ha designat com a Empresa Artesanal Alimentària per l’activitat de pastisser la Pastisseria Valls. Abans, però, la pastisseria ha hagut de passat fins a tres inspeccions, en matèria de maquinària, sanitat i personal i presentar quinze fórmules diferents en l’elaboració de pastissos.

L’acreditació demostra que a Pastisseria Valls l’elaboració dels seus productes és artesana. És tracta de la primera pastisseria de la demarcació de Tarragona que té aquesta qualificació.

Els actuals responsables de l’establiment, els germans Carles i Roger Vallvé tenen la carta de mestre artesà que atorga la Generalitat de Catalunya.

D’altra banda, Pastisseria Valls amplia el negoci emplaçant una xocolateria-bomboneria al carrer Jaume Huguet, núm. 21 que obrirà les seves portes entre finals de gener o principis de febrer. El nom escollit serà “ca les Taronges” nom amb què es coneix la pastisseria del carrer de sant Antoni. L’establiment tindrà una cava de bombons i disposarà d’una àmplia degustació de xocolates i cafeteria. Al soterrani, s’instal·larà un petit obrador per acabats, ja que tots els productes s’elaboraran a la pastisseria.

Finalment, cal destacar que en la campanya d’enguany de Nadal, Pastisseria Valls presenta torrons trufats amb volum amb decoració molt vistosa (llaços, sanefes, boles de Nadal…).

Llegiu l’article original aquí (elVallenc.cat).