n

El passat 25 de gener de 2020 se’ns va atorgar un reconeixement del qual ens sentim especialment orgullosos: el premi “Fava de cacau”, en la seva 1a edició, que l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts concedeix a les 50 millors pastisseries del territori.

Moltes gràcies. Ens sentim molt afortunats.

El Vallenc ho recollia d’aquesta manera:

“La pastisseria vallenca va rebre el guardó Fava de Cacau aquest cap de setmana per part de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

La Pastisseria Valls – Ca les Taronges ha rebut aquest cap de setmana el guardó “Fava de Cacau”, un premi de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts adreçat a les millors pastisseries de Catalunya.

L’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, destacava la importància d’uns “guardons que han de servir per valorar públicament la feina i l’altíssim nivell que hi ha darrere de qualsevol elaboració pastissera”.

Els guardons Fava de Cacau – Sant Vicenç dels Horts, organitzats per l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, han reconegut les 50 millors pastisseries de tot Catalunya. La llista l’ha confeccionada un jurat independent creat i coordinat per un equip de tres especialistes.

En la cerimònia d’entrega dels guardons de la III Mostra Internacional de Pastisseria, que es va celebrar a Sant Vicenç dels Horts el dissabte 25 de gener de 2020, es van donar a conèixer el nom de les 50 millors pastisseries de Catalunya, entre les quals es trobava l’establiment vallenc Pastisseria Valls – Ca les Taronges.”

Pastisseria Valls – Ca les Taronges, entre les 50 millors pastisseries de Catalunya. (28/01/2020) ElVallenc.cat

 

Guardó.
Guardó “Fava de Cacau” entregat per l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts a les 50 millors pastisseries de Catalunya.