ubv
  • 11 de febrer de 2010
  • eduvallve
  • Premsa

L’objectiu de la reunió era escollir la nova reorganització de la junta directiva de la UBV. L’expresident valora els deu anys de gestió i el nou anuncia els objectius.

A la reunió del proppassat dia 28 de gener celebrada a les nou del vespre a la seu de la Unió de Botiguers de Valls, al carrer de La Cort 63 1er pis, fou escollida la nova Junta Directiva de la Unió de Botiguers de Valls.

A l’esmentada reunió van assistir Lluís Blanch d’Electro Llar, Santi Bardina de Cortès, Neus Pluvinet de Pluvinet, Lourdes Garcia de Repunts, Roger Vallvé de Pastisseria Valls, Miquel Jové de Calcats Jové, Montserrat Plana de Calçats Mallorquí, Mercè Solé de Pintures Solé, Carme Arbonés de DMTWO, i Antonio Bastús en representació d’Anna Ginovart, de Pitufo Babi, i Joana Banach (secretaria UBV).

L’objectiu de la reunió era escollir la nova reorganització de la junta directiva de la UBV que s’acordà en consens que a partir d’ara els càrrecs quedaran distribuïts de la següent manera: president, Lluís Blanch; vicepresident primer, Santi Bardina; vicepresident segon, Neus Pluvinet; secretari, Lourdes Garcia; tresorer, Roger Vallvé; i els vocals, Montserrat Plana, Miquel Jové, Mercè Solé, Carme Arbonés i Antonio Bastús en representació d’Anna Ginovart.

Teniu l’article sencer aquí (elVallenc.cat).