calçot valls tayo acuna

Fa uns mesos, El Vallenc ens anunciava:

“Darrerament, la comarca de l’Alt Camp observada, ben de prop, per la periodista especialitzada en gastronomia i viatges, Tayo Acuña.

Com ja vam anunciar, el passat 13 de maig, la periodista va passar el matí per la comarca, dins de la seva estada a la Costa Daurada ja que, en breu, la revista Viajar en traurà un especial.

Durant l’estança per la comarca, la periodista va visitar el Santuari de Montserrat a Montferri, els camps de calçots de la Masó, va mantenir una entrevista amb Roger Vallvé, de la Pastisseria Valls, i va degustar un tast de plats elaborats amb calçot al Restaurant Tast de l’Àngel a l’Hotel Class Valls.”

El món del calçot, a la revista ‘Viajar’ (25/05/2014) elVallenc.cat.

 

Ahir, la revista Viajar ha fet públic l’article de la reconeguda periodista al seu portal. Molt breument, es fa esment de les creacions calçotaires del restaurant Ca l’Àngel, de Valls i del licor de calçot i el bombó de calçot que, tot i que no se’ns esmenta clarament, va defustar el dia que ens va entrevistar.

[…] en su bombonería, no se queda atrás: desde licor hasta bombones rellenos de mermelada de calçot. Una humilde cebolla que da para mucho.

Los vinos y cavas de la Costa Daurada, la avellana de Reus, el aceite de arbequina de la DO Siurana, la patata de Prades y los calçots de Valls son algunos de los productos de esta costa catalana incluidos en el exclusivo Club de Calidad Diferenciada, que reconoce aquellos alimentos marcados por el territorio y por los métodos de producción regulados y controlados, que en algunos casos son métodos de producción artesanales. (04/11/2014) Tayo Acuña, Viajar.

 

Esperem veure la periodista ben aviat a Valls altre cop!